روش های نوین تولید و بهبود کیفیت سیلاژ
4/24/2016 |
Novel methods for production & improvement of sila
|
سید مجتبی سید مومن، محمد ولی تکاسی
|
سیلاژ ، یکی از خوراک های معمول در تغذیه گاوهای شیری است که اغلب در اواخر فصل تابستان تهیه شده و در فصول پاییز و زمستان مورد مصرف قرار می گیرد. اغلب سیلاژ علوفه ای غلات 30 تا 50 درصد خوراک مصرفی روزانه دامها را تشکیل می دهند. محتوای انرژی زیاد، ظرفیت بافرینگ پتاسیم و فسفر و محتوای پروتئینی کمی دارند. ولی سیلاژ بقولات نظیر یونجه دارای محتوای انرژی پایین و ظرفیت بافرینگ بالا به دلیل وجود مقادیر زیاد پتاسیم، کلسیم و پروتئین زیادی است . لذا بهتر است از منابع کربوهیدرات های محلول نظیر انواع ملاس ها، آرد جو ویا ذ |
سیلاژ، یکی از خوراک های معمول در تغذیه گاوهای شیری است که اغلب در اواخر فصل تابستان تهیه شده و در فصول پاییز و زمستان مورد مصرف قرار می گیرد. اغلب سیلاژ علوفه ای غلات 30 تا 50 درصد خوراک مصرفی روزانه دامها را تشکیل می دهند. محتوای انرژی زیاد، ظرفیت بافرینگ پتاسیم و فسفر و محتوای پروتئینی کمی دارند. ولی سیلاژ بقولات نظیر یونجه دارای محتوای انرژی پایین و ظرفیت بافرینگ بالا به دلیل وجود مقادیر زیاد پتاسیم، کلسیم و پروتئین زیادی است . لذا بهتر است از منابع کربوهیدرات های محلول نظیر انواع ملاس ها، آرد جو ویا ذرت در تهیه سیلاژ یونجه استفاده شود. |