این مرکز در سال 1381 با تجهیز، تکمیل و راه اندازی شبکه داخلی (140 ایستگاه کاری با سرعت 100 مگابيت در ثانيه ) و اتصال 24 ساعته به شبکه اینترنت افق تازه ای را در این خصوص گشود و هم اکنون بر پایه فیبر نوری با تکنولوژی FTTH و با پهنای باند اینترنت 50 مگا بیت در ثانیه دسترسی محققان را بیش از پیش به شبکه جهان گستر اینترنت فراهم آورده است. همچنین بعد از ادغام مراکز آموزشی در مراکز تحقیقاتی پشتیبانی شبکه و رایانه های مراکز و پردیس های آموزشی نیز با بیش از 25 دستگاه رایانه و شبکه داخلی با این مرکز می باشد.
همچنین با نصب و راه اندازی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری اتوماسیون در مهر 1385 ، فرآیند پیچیده و وقت گیر بروکراسی اداری را حذف نموده و موجبات صرفه جویی در هزینه و وقت را فراهم آورده است.

از ديگر فعاليتهاي اين بخش راه اندازي آنتي ويروس تحت شبكه براي حفاظت رايانه هاي مركز از هجوم ويروسهاي رايانه اي ميباشد.
از دیگر فعالیتهای این مرکز اتصال ساختمان معاونت آموزشی به سبکه داخلی مرکز بعد از ادغام مراکز آموزشی در تحقیقات از طریق ارتباط رادیویی بود. به این ترتیب مراکز آموزشی نیز به صورت جزئی از شبکه داخلی مرکز درآمده که باعث صرفه جویی در هزینه ها در پاره ای از موارد شده است.
راه انداز میکروتیک برای امنیت بیشتر و کنترل شبکه داخلی از فعالیتهای دیگر این مرزک بوده است. با راه اندازی میکروتیک ارتباط بین شبکه ای به سهولت و تحت کنترل در آمده است.
راه اندازی سرور اشتراک گذاری فایلهای همکاران بر بستر اینترنت (own cloud) از دیگر فعالیتهای مرکز کامپیوتر اداره اطلاع رسانی می باشد. با راه اندازی این سرور همکاران به راختی می توانند فایلهای خود را با هم به اشتارک بگذارند.
راه اندازی سرور و تجهیزات ساعت ورود خروج با امکانات ثبت چهره همکاران جهت کنترل تردد همکاران در ساعات اداری.
به روز رسانی زیر پورتال مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان با آدرس (http://kerman.areeo.ac.ir) از دیگر برنامه هایی است که هم اكنون شاهد آن هستيد.

|