شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور

واحد فناور همیشه سبز

معرفی شرکت:

این شرکت فعالیت خود را از سال 1401 در این مرکز آغاز نموده، تولیدات این واحد بر پایه جلبک اسپیرولینا، مانند تولید کود برپایه اسپیرولینا می‌باشد.

نام محصول: محرک رشد حاوی جلبک اسپیرولینا

 

نام مدیرعامل: اقای امیر حاج محمدی

شماره تماس: 09133240936

پست الکترونیکی: Amir71 ace@gmail.com


واحد فناور کشاورز یار هوشمند ایرانیان

معرفی شرکت:

اپلیکیشن  باغبون اولین برنامه تلفن همراه مبتنی بر هوش مصنوعی ، جهت تشخیص هوشمند آسیب گیاهان در ایران است این یار همیشگی و رایگان ، با دریافت فقط یک عکس از علائم ظاهری گیاه خسارت دیده ( برگ یا میوه ) با کمک فناوری هوش مصنوعی خدمات مشاوره ای و گیاه پزشکی را برای جامعه کشاورزان و باغداران ارائه می دهد. رسالت  باغبون ایجاد درآمد پایدار کشاورزی است

نام محصول: نرم افزار هوشمند باغبون

نام مدیرعامل: خانم فهیمه صادقی

شماره تماس: 09136335661

پست الکترونیکی: Fahimehs10@gmail.com


واحد فناور ورباسکوم

معرفی شرکت:

شركت دانش بنیان مهر اعجاز کویر شرق در سال 1393 تاسیس گردید و فعالیت خود را در حوزه گیاهان دارویی، طب سنتی و فروش محصولات کشاورزی آغاز نمود و در همان ابتدا به عنوان واحد فناور در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان شاهرود مستقر گردید و پس از انجام فعالیت پژوهشی و تجاری و خروج از مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، با ارائه طرح تولید دهانشویه گیاهی تهیه شده از عصاره گیاه خرگوشک که ناشی از مطالعات گذشته شرکت مذکور بود در مرکز رشد مرکز تحقیقات کشاورزی مستقر گردید و همزمان نسبت به توسعه دیگر فعالیت های خود که تولید گیاه جینسینگ هندی (آشواگاندا) در جنوب و جنوب شرق استان کرمان می باشد، اهتمام ورزید  و همچنین اقدام به تولید محصولات مرتبط با گیاه آشواگاندا نمود. مهمترین و عمده فعالیت های این شرکت تولید و توسعه گیاهان دارویی خاص، تولید محصولات بر پایه گیاهان دارویی، انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک با شرکت های خصوصی، سازمان های دولتی و اشخاص حقیقی، ارتباط با صنعت، فعالیت های استارت آپی، تبلیغات و بازار مرتبط با گیاهان دارویی، مشاوره در زمینه ثبت پتنت و اختراعات و سایر موارد دیگر می باشد.

نام محصول:

تولید دهانشویه آنتی باکتریال گیاهی ( ضد تشکیل بیوفیلم باکتری های دهانی ) و پودر جینسینگ هندی

 

نام مدیرعامل: آقای علی داد امیر بهزادی

شماره تماس: 09123739202

پست الکترونیکی:  mehrejazkavir@gmail.com 


شرکت نخل سبز طراوت

معرفی شرکت:

این شرکت از سال 1400 فعالیت خویش را در زمینه تولید پالم پیت کمپوست گیاهی و یگ پیت از ضایعات نخل خرما آغاز نموده است.

نام محصول:

تولید پالم پیت، کمپوست گیاهی و بگ  پیت از ضایعات نخل خرما

 

نام مدیرعامل: آقای جابر آقا رحیمی

شماره  تماس: 09137253757

پست الکترونیکی : Arnikam55@yahoo.com


فوکا دارو کارمانیا

معرفی شرکت:

این شرکت در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی سلامت محور در حال انجام فعالیت می‌باشد و تا به حال محصولات مختلفی در این زمینه را وارد بازار نموده است.

نام محصولات:

سرم مو (ضد ریزش و تحریک کننده رویش) - ژل کاهش سایز و لاغری (کاهش سایز و از بین برنده سلولیت) -

پماد مسکن (تسکین دهنده دردهای عضلانی و مفصلی) -

کرم جوان ساز (روشن کننده، جوان کننده)

نام مدیرعامل: خانم سیما دلگانی

شماره تماس: 09221238898

پست الکترونیکی:  s.dalgani@gmail.com


فناور محافظان سلامت ایران کریمان

معرفی شرکت:

شرکت فناور محافظان ایران کریمان فعالیت خویش را از سال 1399 آغاز نمود و در این مدت در تکثیر، تولید انواع مکمل های گیاهی با خاصیت دارویی و درمانی در حوزه دیابت، بیماری های عفونی ، ویروسی و غیره با استفاده از گیاهان دارویی و به کمک روش های نوین کشت بافت ، استحصال و فروآری پیشرفته در حال فعالیت می‌باشد.

نام محصولات:

گیاهان دارویی و درمانی با کمک کشت بافت کارلا- مورینگا – کیوانا- استویا

 

نام مدیرعامل: خانم دکتر بهاره ناصری

شماره تماس: 09153412262

پست الکترونیکی : Naseri2018@yahoo.com


واحد فناور ویرا

معرفی شرکت:

توسعه فناوری ، بومی سازی پهباد سمپاش کشاورزی مبتنی بر هوش مصنوعی سم پاشی – کوددهی مزارع

نام محصول: ساخت و توسعه پهباد سمپاش کشاورزی

نام مدیرعامل:  آقای مهدی میراحمدی چناروییه

شماره تماس: 09034513883

پست الکترونیکی:   Miti9mti@gmaih.com


واحد فناور کارنا

معرفی شرکت:

پرورش حشرات مفید برای مبارزه با آفات کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی

نام محصول:

حشرات مفید برای مبارزه با آفات کشاورزی در شرایط آزمایشگاهی

 

نام مدیرعامل: آقای رضا پورنورمحمدی

شماره تماس: 09136657032

پست الکترونیکی: Rezapnm2019@gmail.com


واحد فناور هیوا

معرفی شرکت:

وود استودیو مرکزی است که از سال 1400 فعالیت خود را آغاز نموده است و در نظر دارد با دسترسی به منابع چوبی و ترکیب آنها با سفال ، فلز و چرم ، محصولات زینتی ، روشنایی ، آشپزخانه ، اکسسوری های اداری و مدیریتی ، وسایل کافی شاپ ، وسایل سرگرمی و بازی و ... را تولید می‌نماید.

نام محصول:

ساخت دستگاه CNC  چوب و تولید مصنوعات چوبی سه بعدی از ضایعات چوبی و کشاورزی

 

نام مدیرعامل: آقای مهران شفیعی

شماره تماس: 09300983542

پست الکترونیکی: Saeedek1996@gmail.com


شرکت پارس آرسس جم

معرفی شرکت:

شرکت پارس آرسس جم در سال 1400 فعالیت خود را در زمینه تولید محصولات بیولوژیک آغاز نمود و تا کنون با تولید سم بیولوژیک جهت مبارزه با فساد قارچی به بازار ورود نموده است.

نام محصول:

سم بیولوژیک جهت مبارزه با فساد نرم میوه توت فرنگی

 

نام مدیرعامل: خانم نادی  رستمی

شماره تماس : 09011771087

پست الکترونیکی: nadi_rostami@yahoo.com


شرکت نادین رویش کارمانیا

معرفی شرکت:

شرکت نادین رویش کارمانیا فعالیت خویش را در حوزه تولید لارو میلورم جهت خوراک آبزیان ، دام و طیور و همچنین تولید کود ارگانیک حاصله از پرورش لارو میلورم با افزودن ماده ای در محصولات ازسال1399 آغاز نمود و تا کنون توانسته چندی از محصولات خود را از جمله خوراک آبزیان (میلورم)  و مدلهای مختلف بسته بندی کود وارد بازار نماید.

نام محصول:

میل ورم  و بایوپروداکت گیاهی (کود)

 

نام مدیرعامل: خانم دکتر لاله یزدان پناه گوهرریزی

شماره تماس: 09133975777

پست الکترونیکی: l_yazdanpanah@yahoo.com


شرکت لیماکس

معرفی شرکت:

شرکت لیماکس از سال 1399 فعالیت خویش را در زمینه تولید محصول با استفاده از مواد اولیه در داخل کشور نظیر سبوس گندم، پودر تفاله مرکبات و چند پودر گیاهی به همراه پروبیوتیک های اختصاصی در تغذیه حیوانات اهلی و خانگی کاربرد دارد. بر اساس نتایج آزمایشات انجام شده این محصول می‌تواند در جایگزینی با آنتی بیوتیک در مواقع اسهال و ضعف اشتها کاربرد داشته باشد، از مزایای این محصول می‌توان به ارزان تر بودن آن تا یک سوم قیمت مشابه خارجی و تامین کلیه اقلام غذایی از صفر تا صد در داخل کشور اشاره نمود در ضمن این محصول به صورت پودر و مایع در تهیه‌ی انواع مکمل‌های خوراکی در مواقع استرس گرمایی و سرمایی برای حیوانات قابل استفاده می‌باشد، در بسته بندی‌های 50، 100 و 200 گرمی و 1 کیلویی برای کارخانه‌جات روانه بازار شده است.

نام محصول: مکمل خوراک دام و طیور لیماکس

 

نام مدیرعامل: خانم محلا تکاسی

شماره تماس: 09366348680

پست الکترونیکی: mwtokasi@yahoo.com


شرکت ارغوان طب

معرفی شرکت

بر اساس نیاز انجمن گیاه خواران (وگان) محصولاتی بدون استفاده از فرآورده های حیوانی و سالم که هم برای انسان مفید باشند و هم به محیط زیست آسیب نزنند و تمایل مردم به استفاده از محصولات گیاهی  بیشتر باشد بر آن شدیم محصولات زیبایی تولید کنیم که هم سالم باشند و از مواد شیمیایی مضر در آن استفاده نشده باشد و هم مناسب گیاه خواران باشد و هم کسانی که سبک زندگی سالم را پیش گرفته اند مفید باشد. محصولات تولید شده شامل انواع ماسک ها، صابونها، رژ لبهای گیاهی، روغن های تقویتی مو، شامپو، خمیر ریش و کره های گیاهی می باشد.

نام محصول: محصولات زیبایی وگان

vekan arghavan.png vega1.jpg

نام مدیرعامل:خانم رویا زمانی فر

شماره تماس: 

پست الکترونیکی: 


واحد های فناور و شرکتهای دانش بنیان

با توجه به رشد و توسعه فناوری در حوزه کشاورزی و محیط زیست تلاش متخصصان این شرکت همراهی با متخصصان سایر کشورها و استفاده از دانش مشترک جهانی به منظور نیل به اهداف اصلی که همان حفظ و توسعه پایدار محیط زیست و امنیت غذایی در حوزه کشاورزی می باشد.  هدف اصلی ما شناسایی ظرفیت های بیولوژیک هر منطقه استان و تولید ، تکثیر جداسازی و استفاده از عوامل طبیعت در مدیریت بخش کشاورزی و زیست پالایی است

هوش افزار طراوت گستر اپلیکیشن گیاهبان، امکان بهبود و بهینه سازی مراقبت از گیاهان را به شکلی هوشمندانه ممکن می سازد. این اپلیکیشن با بهره گیری از تکنولوژی هوش مصنوعی، قادر است انواع گیاهان را تشخیص دهد، بیماری های آن ها را شناسایی کرده و آموزش های لازم برا ی مراقبت از آن ها را ارایه دهد. همچنین قابلیت پیش بینی نیازهای گیاهان و ارائه پشتیبانی و مشاوره به صورت آنلاین نیز از دیگر قابلیتهای این اپلیکیشن است.

امروزه به دلیل استفاده بیش از حد از مواد غذایی ناسالم (نظیر فست فودها، غذاهای چرب، قندها، آرد سفید، مواد روغنی حاوی پالم و...) سلامتی جامعه به خطر افتاده است. برای رفع این مشکل، هل سا با بهره گیری و الهام از دانش بومی و استفاده از آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی اقدام به تولید محصولات سالم و ارگانیک در سه حوزه قاووت، ادویه جات و دمنوش نموده است. استفاده از این محصولات ضمن افزایش درجه سلامتی جامعه باعث اشتغال زایی در مناطق روستایی و عشایری، حفظ و توسعه گیاهان دارویی و در نتیجه حفظ محیط زیست می گردد

مشکل کم آبی و خشک سالهای پی در پی باعث کمبود آب و بحران آب شده و از طرفی افزایش گرمای زمین و فرونشست زمین به دلیل خشک شدن چاه ها و ذخایر آبی، از دلایلی بود که  برای حل این مشکل اقدام شد. سازمانهای بین المللی تکثیر و ترویج گیاهان مقاوم به کم آبی نظیر کاکتوس اپونتیا را پیشنهاد دادند. شاید این گیاه بتواند راهی برای رهایی از این مشکلات در ایران باشد. تاکنون آفت یا بیماری خاصی بر روی اپونتیا گزارش نشده در نتیجه مصرف سم را به صفر میرساند ، با توجه به اینکه اپونتیا گیاهی مقاوم به کم آبی ، خاکهای فقیر و شنی و نسبتا شور آهکی است در اکثر دشتها قابل کشت و توسعه  است و چون اپونتیا فراوریهای زیادی دارد ، میتواند در صنایع دامپروری علوفه دام، صنایع غذایی،  دارویی، نساجی و... از آن استفاده کرد و چون نوپال یک صنعت جدید را در کشور رقم میزند هر چه کشت و فراوری آن ترویج پیدا کند باز تا ده ها سال آینده رقبای بزرگی وجود نخواهد داشت.  با ترویج و کشت این گیاه مشکل کمبود ماده اولیه برطرف می شود زیرا تمام قسمت های گیاه از جمله  قلمه ، پد، گل ، میوه گیاه قابل استفاده است.

بررسی میزان حذف و کاهش میزان ازت و  فسفر  نهایی در فاضلاب شهری بوسیله میکرو جلبکهایSpirulina sp  و Coelastrella sp  از اهداف این واحد میباشد. همچنین توام با این پایش، ابر غذای بیولوژیکی بوسیله میکرو جلبکهای یاد شده مورد بررسی و تولید قرار گرفت. در تصفیه فاضلاب به کمک جلبکهای سبز، جلبکها نیترات و فسفات موجود در آب را مصرف نموده و عملیات فتوسنتز را انجام میدهند. با استخراج و رهاسازی اکسیژن در آب، باکتریهای هوازی رشد کرده و مواد آلی و فلزات سنگین را مصرف و تجزیه خواهند کرد. همچنین در این ارتباط، پژوهش حاضر با هدف ارزیابی عملکرد و شناسایی دو گونه از ریز جلبکهای بومی ایران و منطقه مورد مطالعه با هدف حذف ازت و فسفر از فاضلاب شهری با استفاده از قابلیت سیستم فتو بیو راکتور بیوفیلم و استعداد ریز جلبکهای sp. Coelastrella و .Spirulina مطالعه و برنامه ریزی در این باره انجام گرفت.

جوندگان یک از مهمترین آفات کشاورزی هستند که هر ساله خسارات فراوانی را به مزارع و باغات و انبارهای محصولات کشاورزی وارد می نمایند و به دلیل خاصیت جوندگی که دارند به سیستمهای آبیاری تحت فشار صدمه زده و با حفر کانال موجب هدر رفت آب در مزارع و باغات می شوند. این موجودات از گروه پستانداران بوده و بیشترین شباهت فیزیولوژیک را با انسان دارند به همین دلیل و بخاطر همزیستی با انسان منشاء بیماریهای مسری خطرناکی چون وبا و طاعون و.. در جوامع بشری هستند.

در جوندگان دو جفت دندان پیشین دائما" در حال رشدند و به همین خاطر هرچه در مسیرشان قرار بگیرد می جوند از فرش و وسایل منزل گرفته تا کابل های برق و ریشه و تنه درختان در باغ . در انبارها و سیلوها جوندگان علاوه بر تغذیه با دفع ادرار و فضولات خود ونیز لاشه باقی مانده از آنها خسارت را چندین برابر افزایش می دهند. این واحد فناور با تولید یکسری سموم  و تله های جدید و با استفاده از مواد گیاهی و معدنی میتواند در کنترل جوندگان نقش داشته باشد.

طی بررسی ها و تحقیقات انجام شده بر بازار های جهانی متوجه مشکلی در روند تولید خمیر خرما شدیم که از دیدگاه بازار های هدف ، ایران دارای نقاط ضعف در تولید این نوع خمیر است . خمیر خرما بهترین و طبیعی ترین متریال برای تولید شکلات و کلوچه و بیسکوییت می باشد و از آنجایی که بسیاری از کشور ها ازجمله روسیه قادر به کشت خرما نمی باشد ، خرما و فراورده های آن را از کشور ایران و حوزه خلیج فارس وارد میکند اما در روند تولید خمیر خرما با توجه به اینکه تولید کنندگان ایرانی خرما را داغ نموده و سپس خمیر خرما را تهیه می کنند باعث شده است توجه کمتری به تولیدکنندگان ایرانی و محصولات آنها شود . ما این مشکل را بررسی نموده ایم و متوجه شدیم اگر بجای داغ نمودن خرما آن را سرد کنیم و خمیر بدست آمده از طریق سرد نمودن خرما بدست آید بافت مرغوب تر و طعم ایده آل تر و خالص تری را دارد و خواص خرما بهتر در آن حفظ می گردد و تمایل بازار های جهانی نیز به این روش تولید می باشد فلذا با توجه به اینکه استان کرمان دارای منابع بسیار عالی خرما می باشد ما میتوانیم با تکیه بر قابلیت های بومی و استانی خود و با توجه به نیاز و تمایل بازار های جهانی خمیر خرما را با بروز ترین روش تولید نماییم . شایان ذکر است این روش در میان تولید کنندگان داخلی وجود ندارد.

با استفاده از فناوری های جدید ما می توانیم از خواص بی نظیر گیاهان دارویی بخصوص جلبک ها بهره مند شویم ، و علاوه بر این که عوارض داروها و لوازم آرایشی شیمیایی را ندارد در صنایع غذایی و بهداشتی هم جایگاه ویژه ای دارند.

در بین گیاهان جلبک ها ساده ترین موجودات واجد کلروفیل هستند و در محیط های غیر معمول مانند دریاچه های نمک ، چشمه های آب گرم ، و یخچال های طبیعی زیست میکنند. این گیاهان ارزشمند در محیط مصنوعی و استریل پرورش یافته و به کمک IT از آن ها محصولاتی در صنایع غذایی ، دارویی آرایشی و بهداشتی استخراج می شود.

در سالهای اخیر رشد و توسعه فناوری اینترنت در تمامی زمینه ها چون حمل و نقل، خرید کالا و دریافت خدمات قابل توجه بوده است. این در حالی است که در صنعت کشاورزی از خدمات سریع اینترنتی تکامل چندانی نیافته است در این بخش چالش های متعددی مانند عدم آگاهی از شیوه های جدید کشاورزی ، عدم دسترسی به نهاده های با کیفیت ، عدم دسترسی به موقع به خدمات کشاورزی و بازارهای فروش بدون دخالت واسطه سبب صرف زمان و هزینه زیاد و کاهش سود کشاورزان و باغداران شده است.

پیشرفت صنعت غذا و معرفی مواد غذایی و فرآورده های غذایی جدید لزوم بکارگیری و استفاده از انواع ادویه در طبخ و در صنعت غذا برای تهیه فرآورده های جدید خوراکی مشهود است، لذا با تلفیق رویکردهای سنتی برای ایجاد طعم مورد پسند با دانش نوین فنی و آزمایشگاهی بر آن هستیم که محصولی نوین ، سالم و مطابق با نیاز مصرف کننده و بازار ارئه دهیم. در این راستا با استفاده از آزمونهای شیمیایی، میکروبی و حسی و همچنین با استفاده از فناوری نانو در بسته بندی برخی محصولات بر آن هستیم تا محصولی با کیفیت و مطابق استانداردهای جهانی ارائه دهیم.


واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان

اساس روش کاهش آفلاتوکسین برپایه یک روش فیزیکی است و در آن از هیچگونه مواد و ترکیبات شیمیایی استفاده نمی شود. این روش فیزیکی برپایه استفاده از امواج الکترو مغناطیسی است. در زمان های کوتاه و مشخص این امواج با طول موج های متفاوت به نمونه مورد نظر تابش می شوند. بنابراین در طول فرایند هیچگونه ماده شیمیایی در تماس با ماده غذایی و در محیط فرایند نیست. این امواج در بسیاری از روش های نوین تولید و فرآوری مواد غذایی امروزه استفاده می شوند و استفاده از آن ها مورد تایید اتحادیه اروپا، سازمان غذا-داروی امریکا و سازمان بهداشت جهانی است.

دراین پروژه مصرف کننده مستقیم: کشاورزان اعم از خرد و کلان ،باغداران هستند. عدم حمایت و تسهیل گری مناسب، استفاده از روش های سنتی و عدم استقبال کشاورزان برای اشتغال در این حوزه سبب شده تا اراضی کشاورزی در چند سال اخیر با تهدید جدی تر همچون خرد شدن و تغییر کاربری مواجه شوند. خرد شدن و کوچک شدن مداوم زمین های کشاورزی با طرح های توسعه پایدار در این حوزه در تضاد کامل قرار دارد چرا که هر چقدر زمین ها کشاورزی خرد و تفکیک شود و در دست مالکان متعددی قرار گیرد، بهره برداری از اراضی کشاورزی را سخت تر و غیراقتصادی تر خواهد کرد.

تاکنون کاربردهای بسیار متنوع و زیادی برای زغال زیستی (بیو چار) ارائه شده است، بنابراین در صنایع متفاوت کاربرد و مشتری منحصر به فرد خود را خواهد داشت. در سطح کشور آزمایشات زیادی در خصوص تولید انواع ذغال زیستی صورت گرفته است که غالبا جهت استفاده از ذغال زیستی در بخش زراعت و باغبانی کشاورزی بوده است. در این پروژه قصد داریم تا براساس روش های کاملا علمی و با استفاده از برخی بقایا و ضایعات محصولات کشاورزی و با انجام یک مجموعه فرآیند بتوانیم ضمن ارزش آفرینی این مواد، در تولید محصولات کاربردی و موثر همچون ذغال زیستی و... و استفاده از آن در زمینه های مختلف دامپروری، کشاورزی و صنعت گام بر داریم.

هوش مصنوعی و کاربرد آن در دامپروری یکی از فناوری هایی است که با استفاده از آن می توان به پیشرفت های لجستیکی و مدیریتی در گله های عشایر و مزارع کمک کرد . طوری که هوش مصنوعی یک سری داده ها مانند شجره دام ، رفتار دقیق دام و همچنین روند های پیشرو را تجزیه و تحلیل می کند .

مشکلات و آسیب های ایجاد شده در گیاهان زراعی و باغی عموماً ماهیت پیچیده و چند وجهی دارند و نگاه تک بعدی به آنها موجب عدم موفقیت در مدیریت آنها و یا افزایش هزینه های تولید می شود. شناسایی دقیق آسیب های گیاهان و عوامل مختلف دخیل در  آنها  و ارائه توصیه های فنی کارآمد مستلزم مشاوره گروهی و همکاری نزدیک متخصصین گرایش های مختلف و جامع نگری است. ایده محوری ما تشکیل تیمی از متخصصین خبره در زمینه های آفات، بیماریها، تغذیه گیاهی، آبیاری ، باغبانی ، زراعت و... به منظور شناسایی و مدیریت دقیق آسیب های گیاهی است. اجرای این ایده موجب مدیریت تلفیقی آسیب های گیاهی، بهبود عملکرد محصول ، کاهش هزینه های تولید، کاهش باقیمانده سموم و ترکیبات شیمیایی  و جلب اعتماد  کشاورز خواهد شد.

با وجود اینکه کشور ایران جزء عمده تولیدکنندگان خرمای دنیا به شمار میآید، اما در زمینه تولید فرآورده از خرما و از رتبه و جایگاه  مناسبی برخوردار نيست. تهیه فرآوردههای جدید از خرما و توسعه روشهایی برای افزایش مدت نگهداری این فرآورده ها، علاوه بر استفاده از خرمای درجه دو، ارزش تغذیه‌ای خرما را بالا برده و افزایش بازار پسندی و درآمد زایی را برای کشور درپی خواهد داشت. خرما به ‌دلیل داشتن مقدار قند بالا (80-50 درصد)، منبع خوبی از انرژی محسوب می‌ شود، ولی میزان پروتئین موجود در میوه خرما اندک است.

محصولات چوبی شرکت پویا صنعت آروند با هدف استفاده عموم افراد جامعه و با هزینه درخور تمامی سطوح اجتماعی وارد بازار خواهد گردید که این محصول با استفاده از چوب های آفت زده و یا بلا استفاده و یا تنه خشک درختان در ترکیب با مواد ترکیبی نوین (مانند ترکیب رزین و محصولات گیاهی طبیعی) تولید می‌گردد.

تولید کود های زیستی و عوامل کنترل کننده پاتوژن های گیاهی از اهداف اولیه گروه زیست حامی پارس می باشد. این محصولات با بهره گیری از میکروارگانیسم های مفید بومی این قابلیت را دارا می باشند که در افزایش بازده محصولات کشاورزی نقش بسزائی داشته باشند. محصولات قابل تولید به بخش های زیر تقسیم بندی می گردند. 1- کود های زیستی بر پایه میکروارگانیسم های پروکاریوتی و یوکاریوتی2- عوامل کنترل کننده زیستی بر پایه میکروارگانیسم های جداسازی شده از منابع بومی و زیست بوم منطقه در حال حاضر شرکت ها و تولیدکنندگان داخلی به تولید اینگونه کود ها اقدام می نمایند و تمامی این محصولات در دو فرم مایع و پودری ارائه میگردند. فناوری به کار برده شده در محصولات تولیدی گروه زیست حامی پارس بر پایه میکرو کپسوله کردن این ترکیبات بوسیله پلی مر های طبیعی می باشد تا میزان پایداری این میکروارگانیسم ها در طول دوره انبار داری افزایش پیدا کند. همچنین این امکان را به این میکروارگانیسم ها میدهد تا بتوانند به صورت پایدار تری به بذور و یا ریشه گیاهان متصل شوند.

تولید فرآورده های غذایی تخمیری جدید با هدف تغذیه سالم و امنیت غذایی

فرمولاسیون مواد غذایی جدید بر اساس مواد اولیه داخلی در دسترس

تحقیق و توسعه در خصوص مواد غذایی سوپر فود و فرا سودمند برای بیماران دیابتی، حساس به گلو تن، افراد باردار، کودکان، افراد سالمند، بیماران سرطانی، فقر آهن و ...

استفاده از منابع گیاهی ارزان در خصوص تولید محصولات تخمیری اکونومیک برای اقشار کم درآمد

طراحی و ساخت دستگاه پشته زن دو طرفه محصولات جالیزی برای ریشه کن کردن علف های هرز روی پشته ها، هموار کردن خاک پشته ها  و از بین بردن علف های هرز


آدرس شرکتها و واحدهای فناور

آدرس شرکتها و واحدهای فناور : کرمان، خیابان شهید نامجو(اقبال) مابین کوچه 9 و 11، مرکز تخصصی رشد کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان .


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0