پنج‌شنبه, 1 آذر 1403

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان

نقش هورمون گِرلین (Ghrelin) و لپتین(Leptin) در افزایش و کاهش اشتهاء

تغذیه دام

محمد ولی تکاسی

تنظیم وزن، تعادل و انرژی، اشتهاء، رفتارهای مربوط به دریافت غذا و هزینه های انرژی همواره به عنوان موضوع اساسی، مهم و مورد علاقه پژوهشگران در زمینه پرورش و فیزیولوژی تغذیه بوده است. هورمون ها به عنوان سیگنال¬های شیمیایی عمل کرده و فرآیندهای بیولوژیکی، از جمله چگونگی پردازش غذا و مدیریت انرژی مورد نیاز در بدن را تنظیم می کنند .تنظیم وزن یک فرآیند کنترل شده بسیار پیچیده و دقیق است که پپتیدها و هورمون های موجود در معده و مغز نقش مهمی در آن بر عهده دارند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها