سه‌شنبه, 13 آذر 1403

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان

مانیتورینگ رشد قارچ ها در سیلاژ ذرت

محمد ولی تکاسی

، اکثر گاوداری¬ها از سیلاژ ذرت علوفه¬ای به عنوان جیره پایه در تغذیه گاو¬های شیرده استفاده می¬نمایند. متأسفانه در زمانیکه درب سیلو باز می¬شود سیلاژ ذرت در معرض هوا یا اکسیژن محیط قرار می¬گیرد. اکسیژن می¬تواند 2-1 متر متناسب با میزان تراکم و فشردگی سیلاژ در عمق مواد سیلوشده نفوذ نماید و موجب فساد سیلاژ گردد. چهار صفت فیزیکی مهم یک سیلاژ خوب شامل تراکم (فشردگی)، تخلخل یا فضاهای خالی بین ذرات تشکیل¬دهنده علوفه سیلوشده، اندازه ذرات یا قطعات علوفه و میزان نفوذپذیری نسبت به هوا (اکسیژن) است. هرچقدر فشردگی مواد سی

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها