آزمایشگاه فنی و مهندسی کشاورزی
در آزمایشگاه صنایع غذایی، آزمون های مرتبط با اندازه گیری خواص فیزیکی محصولات کشاورزی، شناسایی و سنجش ترکیب شیمیایی مواد غذایی و آزمون های میکروبی انجام می شود. دستگاه های مهم موجود در آزمایشگاه صنایع غذایی و کاربردهای متداول آن ها عبارت است از:
|
![]() |
![]() |
|
خدمات قابل ارائه در دیسیپلین مهندسی آبیاری و زهکشی به شرح زیر می باشد:
|
![]() |
![]() |
|
خدمات قابل ارائه در دیسیپلین مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون به شرح زیر می باشد:
|
![]() |
![]() |